Βίντεο - έπος: Οι Ράδιο Αρβύλα «περιποιούνται» Κούγια στο viral της χρονιάς (Vid)

Μόνο έτσι: Ξεκάθαρος ο Κανάκης…

Και μάλλον δεν το διαπραγματεύεται.

Το να πει κανείς πως ήταν -αυτός και η παρέα του- οι μεγάλοι νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά, δεν αποτελεί τόσο έπαινο όσο… υποβάθμιση.

Κι αυτό γιατί δεν κέρδισαν απλά το κοινό και «έγραψαν» νούμερα που δύσκολα τα βλέπει κανείς στην συγκεκριμένη ζώνη (20.00-21.00), αλλά σάρωσαν πραγματικά τα πάντα στο διάβα τους.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα». Η τετράδα Κανάκης-Παναγιωτόπουλος-Σερβετάς-Κιούσης πήγε στο δεύτερο μισό της χρονιάς στο OPEN και απογείωσε το Ανοιχτό Κανάλι, χαρίζοντάς του σπουδαία τηλεθέαση. Μάλιστα, μαζί ήταν και το «Βινύλιο», το οποίο επίσης τα πήγε περίφημα.

EKTAKTO: Tαυτοποιήθηκε η εθνικότητα των δολοφόνων της Κάρολαϊν

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι τι θα γίνει από δω και πέρα.

Όλα τα κανάλια (πλην ΣΚΑΪ, με τον οποίο ο Κανάκης τα έχει σπάσει από την προηγούμενη συνεργασία τους) έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την «Αρβύλα», καθώς βλέπουν πως η σάτιρά τους πουλάει τρελά και ότι είναι κάτι που θέλουν… απεγνωσμένα οι τηλεθεατές.

Βέβαια, όπως είναι γνωστό πια, τα παιδιά από την συμπρωτεύουσα δεν έχουν ως πρώτο τους μέλημα το οικονομικό (μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας, άλλωστε, δεν έχουν πια… ανάγκη), αλλά το να βρουν ένα περιβάλλον που θα τους ταιριάζει απόλυτα, που θα έχουν την πλήρη ελευθερία του τι σατιρίζουν και τον καλλιτεχνικό έλεγχο για τα πάντα.

Και η αλήθεια είναι πως το OPEN τους παρείχε τα πάντα και ταίριαξαν απόλυτα. Γι’ αυτό, άλλωστε, παραμένει και το φαβορί για να διατηρήσει στους κόλπους του τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» και το 2021-2022.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμα αστερίσκος: το πόσες μέρες θα παίζεται η «Αρβύλα». Φέτος, θυμίζουμε, ήταν καθημερινό πρόγραμμα, κάτι που φυσικά συνέβαλε στο να γίνει ακόμα πιο αγαπητό και «συνήθεια».

Όμως, ο όγκος δουλειάς είναι τεράστιος για να βγει καθημερινή σατιρική εκπομπή και ο Κανάκης, στις πρώτες διερευνητικές κινήσεις, ήταν σαφής: τη νέα σεζόν θα προβάλλεται δύο φορές εβδομαδιαίως. Το OPEN του ζητάει στην παρούσα φάση τρεις (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή), όμως ο Αντώνης μοιάζει αμετακίνητος.

Και το «πόκερ» για το τι θα συμβεί με την πιο αγαπημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης μόλις άρχισε…