«Big Brother»: Υψηλή τηλεθέαση παρά τον σάλο

Οριστικό: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του «Big Brother» (Vid)

Έχει κλείσει μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό.

Τελείωσε όπως φαίνεται η αναζήτηση του ΣΚΑΪ για τον κεντρικό παρουσιαστή του «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού επιστρέφει τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου και όπως όλα δείχνουν κλείνουν η μία μετά την άλλη οι εκκρεμότητες για την παραγωγή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι το πρόσωπο στο οποίο ο ΣΚΑΪ επενδύει για την παρουσίαση του ριάλιτι τη νέα σεζόν. Ο τραγουδιστής επέστρεψε από την Αυστραλία όπου είχε κάνει συναυλίες και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με το κανάλι του Φαλήρου για τη νέα σεζόν.

Σημείωσε μάλιστα ότι η συμφωνία των δύο πλευρών έχει επέλθει εδώ και και δύο περίπου μήνες.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και είπε το «ναι» στην πρόταση του ΣΚΑΪ σχετικά εύκολα. Όπως τόνισε έβλεπε το ριάλιτι και την περσινή σεζόν και το σχολίαζε ιδιαίτερα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Το «Big Brother» προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν που έρχεται. Ο ΣΚΑΪ έχει βρει και το δίδυμο των παρουσιαστών που θα έχει ρόλο σχολιαστή στο ριάλιτι εγκλεισμού του καναλιού του Φαλήρου.

Όπως έχει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα έχουν αυτόν τον ρόλο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, θα αναλάβει και δική του τηλεοπτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.