Τα σχέδια του  ALPHA για τα μονοψήφια νούμερα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Τα σχέδια του ALPHA για τα μονοψήφια νούμερα της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Μια μικρή περίοδος χάριτος» για την Αντελίνα.

Μόνο ικανοποιημένος δεν είναι ο ALPHA από τις πτήσεις της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» στους πίνακες τηλεθέασης.

Μετά την πρεμιέρα, τα μονοψήφια νούμερα της Αντελίνας Βαρθακούρη προβλημάτισαν πολύ το κανάλι καθώς οι ιθύνοντες είχαν πιστέψει πως το συγκεκριμένο project -που βασίζεται σε ξένο φορμάτ- θα κατάφερνε να ιντριγκάρει το κοινό. Κάτι που δεν συνέβη.

Έτσι, ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα», κάνει λόγο για σκέψεις περί αλλαγής ώρας της εκπομπής, μιας και το κανάλι έχει σκοπό να δώσει μια ευκαιρία στο παιχνίδι.

«Μικρή περίοδος χάριτος στην Αντελίνα Βαρθακούρη, εάν η εκπομπή δεν τραβήξει και παραμείνει σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Η πρώτη κίνηση που θα κάνει η τηλεόραση του ALPHA είναι η αλλαγή ζώνης της εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η Βαρθακούρη έχει συμβόλαιο με τον σταθμό και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, ο ALPHA δεν δεσμεύεται για συγκεκριμένη εκπομπή κι έτσι αν τα νούμερα συνεχίσουν να απογοητεύουν, είναι πιθανό η εν λόγω εκπομπή να ολοκληρωθεί πρόωρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.