Και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης - Η ανακοίνωση του σταθμού

Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που έρχεται στον ΑΝΤ1 – Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης

Τι σχεδιάζει το κανάλι μαζί με τον παρουσιαστή.

Η μεταγραφή του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 ανακοινώθηκε τους πρώτους μήνες του 2021.

Ο παρουσιαστής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη επέλεξε να μην παρουσιάσει το Survivor λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα κι έτσι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Ο Τανιμανίδης παρουσιάζει αυτή την περίοδο τη «Φάρμα» στο κανάλι του Αμαρουσίου. Όπως έχει τονίσει και ο ίδιος η συνεργασία του με το κανάλι θα επεκταθεί και σε άλλο επίπεδο αφού θα προτείνει και ο ίδιος κάποια concept.

Όπως φαίνεται, όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης δε θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr στον ΑΝΤ1 δεν είναι δεδομένο ότι θα βγει νέος κύκλος της «Φάρμας» τη νέα σεζόν. Ωστόσο ο Τανιμανίδης δε θα μείνει εκτός παρουσίασης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η εταιρεία παραγωγής του έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Shark Tank», που είναι από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι του είδους του. Μπορεί το όνομα να μπερδεύει αλλά πρόκειται για ριάλιτι επιχειρηματικό που μεταδίδεται στις ΗΠΑ από το 2009 με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με το concept στο επίκεντρο βρίσκονται επιχειρηματίες που παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μία ομάδα επενδυτών. Οι τελευταίοι που είναι οι «καρχαρίες» του ριάλιτι θα πρέπει να πεισθούν και να επενδύσουν στις επιχειρήσεις αυτές.

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν τις ιδέες τους, ακούν τις παρατηρήσεις των ειδικών και όλα αυτά που πιθανών ο κόσμος υποψιάζονται ότι γίνονται στα παρασκήνια του επιχειρηματικού κόσμου καταγράφονται στην κάμερα.

Οι συζητήσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον ΑΝΤ1, πάντως, είναι σε εξέλιξη.

Εφόσον η συμφωνία των δύο πλευρών κλείσει, τότε το ριάλιτι θα μεταδοθεί κοντά στην περίοδο του Πάσχα του 2022.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.