Roland Garros: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός της Σάκκαρη;

Roland Garros: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός της Σάκκαρη;

Πάνω από τον μέσο όρο της ΕΡΤ.

Στα ημιτελικά ολοκληρώθηκε η σπουδαία πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίνκοβα και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Η πορεία της Ελληνίδα αθλήτριας έγινε αντικείμενο θαυμασμού από τους φιλάθλους στη χώρα μας. Η Σάκκαρη μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, ωστόσο η μαχητικότητά της ξεχώρισε με τον αγώνα της στα ημιτελικά να σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Το ματς της Μαρίας Σάκκαρη ξεκίνησε γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τρεις ώρες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, ο ημιτελικός της Σάκκαρη που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ 1 σημείωσε 14,5% μέσο όρο στο σύνολο. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη σημείωσε 14,4% στις ηλικίες 18-54 ετών.

Τα ποσοστά του αγώνα είναι πολύ καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι αφορά ένα άθλημα που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα. Είναι φυσικά και πολύ πάνω από το μέσο όρο της ΕΡΤ που σημειώνει γύρω στο 5% σε εβδομαδιαία βάση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής είναι προγραμματισμένος και ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά στην ίδια διοργάνωση. Όπως είναι λογικό ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα θα συγκεντρώσει ξανά μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.