Με βραδινό talk show στο Mega ο Ευαγγελάτος;

Με βραδινό talk show στο Mega ο Ευαγγελάτος;

Αξιοποιείται περαιτέρω ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές των καναλιών για την επόμενη σεζόν. Οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών θέλουν να κλείσουν όλες τις ανοιχτές υποθέσεις για την χρονιά που έρχεται το φθινόπωρο.

Άλλωστε αυτή είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες συζητήσεις και ανανεώσεις των συμβολαίων. Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά του Mega.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει στο κανάλι ενημερωτική εκπομπή κάθε απόγευμα. Μάλιστα είναι από τις πλέον επιτυχημένες του καναλιού σε νούμερα τηλεθέασης αφού φέρνει μεγάλα ποσοστά.

Όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται ο Νίκος Ευαγγελάτος να έχει και δεύτερη εκπομπή στο πρόγραμμα του Mega τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog.gr λόγω των πολιτικών εξελίξεων δεν αποκλείεται ο γνωστός δημοσιογράφος να παρουσιάσει και βραδινό talk show.

Πρόκειται για κάτι που γνωρίζει καλά ο Νίκος Ευαγγελάτος αφού το έχει κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εκπομπή αν βγει στον αέρα θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.