Απόψε η πρεμιέρα του «Big Brother»: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες (Pics)

Προβλήματα με το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ

Στο κανάλι του Φαλήρου κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν προορίζεται ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Η επιτυχία που είχε ο πρώτος που μεταδόθηκε από τον σταθμό του Φαλήρου έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για νέα επεισόδια.

Όπως φαίνεται, το ριάλιτι εγκλεισμού θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε την προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο παρουσιαστής αντί του Χάρη Βαρθακούρη ενώ Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα θα έχουν υποστηριστικό ρόλο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις βέβαια δεν έχουν γίνει ακόμη από το κανάλι.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την στήλη που διατηρεί ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχουν δεύτερες σκέψες για το ριάλιτι εγκλεισμού και την πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στον ΣΚΑΪ διατηρούνται αρκετές επιφυλάξεις, παρά τις πολλές αιτήσεις συμμετοχής και τις μεταγραφές που έχουν γίνει για την στελέχωσή του. Σημειώνεται ότι από το κανάλι του Φαλήρου είχαν ζητήσει τη βοήθεια του Acun Ilicali για την παραγωγή του ριάλιτι αλλά ο Τούρκος παραγωγός δεν προχώρησε στην σχετική συμφωνία.

Στο κανάλι του Φαλήρου δε θα είναι η πρώτη φορά βέβαια που κάνουν πίσω σχετικά με ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Μην ξεχνάμε το «Masked Singer» που πηγαίνει διαρκώς πίσω αλλά τη σειρά ντοκιμαντέρ του Σάκη Ρουβά.

Μένει να δούμε αν τελικά το «Big Brother» θα μπει στο συρτάρι για τη νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.