Επιμένει... μουσικά ο ΣΚΑΪ | Αναζητά τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει δικό του «The Bachelor»

Το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει ριάλιτι σχέσεων.

Το «Bachelor» ήταν από τα προγράμματα που συζητήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν. Το ριάλιτι σχέσεων έφερε ικανοποιητικά νούμερα στον ALPHA ωστόσο από άποψη ποιότητας δεν ήταν και το καλύτερο.

Τα τολμηρά πλάνα των παικτριών αλλά και του «Bachelor» Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά και το γεγονός ότι πολλές φορές ξέφευγαν από τα επιτρεπόμενα. Μάλιστα το γεγονός ότι ο Bachelor ερχόταν πιο κοντά ή και φιλούσε κάποια υποψήφια… νύφη έφερε το ΕΣΡ στην πόρτα του καναλιού.

Το κανάλι θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ωστόσο όπως φαίνεται η ιδέα του «Bachelor» άρεσε και σε άλλους σταθμούς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει μία παραλλαγή του ριάλιτι για τη νέα σεζόν. Ήδη μάλιστα οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν βγει στο ψάξιμο για τις υποψήφιες… νύφες του νέου εργένη.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι ιθύνοντες του καναλιού ψάχνουν κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να βρουν τις καλύτερες υποψήφιες. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο εργένης που θα επιλέξει ο ΣΚΑΪ για το νέο ριάλιτι αλλά και τις αλλαγές που θα γίνουν σε σχέση με το πρόγραμμα που είχαμε στον ALPHA στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.