Και το Mega στον πρωινό ανταγωνισμό: Πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη!»

Ανατροπή με τη Δανάη Μπάρκα στο Mega

Προχωρά ο σχεδιασμός του καναλιού.

Συσκέψεις επί συσκέψεων λαμβάνουν χώρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Πλέον μετράμε αντίστροφα με τη νέα χρονιά να πλησιάζει με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν τη φετινή σεζόν ήταν η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια έκανε το ντεμπούτο της στην πρωινή ζώνη του Mega με το κανάλι να σπάει τα στερεότυπα της ξανθιάς παρουσιάστρια στη συγκεκριμένη ζώνη.

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη όμως έφερε ερωτήματα όσον αφορά το μέλλον της στο κανάλι.

Δημοσιεύματα ήθελαν την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα να μετακινείται το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο υπήρξε μία ακόμη ανατροπή, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tvnea η εκπομπή θα συνεχίσει να μεταδίδεται στην πρωινή ζώνη του Mega.

Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι μειωμένη και το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινάει στις 11 το πρωί. Πριν από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» θα μεταδίδεται η εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια συμφώνησε με το κανάλι μετά την παρουσία της στον ALPHA και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην πολύ πρωινή ζώνη. Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα παίρνει σκυτάλη από το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, η εκπομπή θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του σταθμού το μεσημέρι και θα ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα στη 1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.