Με ριάλιτι και τάλεντ σόου το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν

Με ριάλιτι και τάλεντ σόου το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν

Τι σχεδιάζουν οι άνθρωποι του καναλιού.

Ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η χρονιά εξελίχθηκε σε πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού που είχε άμεσο αντίκτυπο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η νέα χρονιά θα φέρει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τα μπάτζετ αφού η διαφημιστική δαπάνη έπεσε κατακόρυφα.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήδη καταστρώνουν τα σχέδιά τους. Ο ΣΚΑΪ θα κινηθεί με τη σταθερή αξία του προγράμματός του τα τελευταία χρόνια που δεν είναι άλλη από τα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» το πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται στο επίκεντρο για το κανάλι. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα διίστανται σχετικά με την παρουσία του τη νέα σεζόν. Ο γνωστός παρουσιαστής είτε θα αποχωρήσει από το κανάλι είτε θα μετακινηθεί σε άλλη ζώνη.

Για τη μεσημεριανή ζώνη έχει γραφτεί το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου. Η ξανθιά παρουσιάστρια προκρίνεται να αναλάβει και το show μεταμορφώσεων του καναλιού ενώ σύμφωνα με το «TV Έθνος» σε αυτό θα συμμετέχει και η Έλενα Χριστοπούλου που αποχώρησε από το «GNTM» του Star.

Με ριάλιτι και τάλεντ σόου το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν

Μην ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι το Σεπτέμβριο και το «Big Brother» στο οποίο το κανάλι ποντάρει πολλά. Το ριάλιτι εγκλεισμού ήταν προγραμματισμένο για τον Μάρτιο ωστόσο η επέλαση του κορωνοϊού το έβαλε στον «πάγο» για μερικούς μήνες. Στην παρουσίαση θα είναι ο Χαρης Βαρθακούρης.

Από εκεί στο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι και τη νέα σεζόν το «My Style Rocks» που επίσης διεκόπη λόγω κορωνοϊού αλλά και το «Survivor» που αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στα υπόψιν βρίσκεται και το «Voice» αλλά και το «Masked Singer» του οποίου τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ εδώ και αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.