Το έδειξαν κατά λάθος: Τι έγραφε το χαρτί που συντάραξε τη Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά (Pic)

Το έδειξαν κατά λάθος: Τι έγραφε το χαρτί που συντάραξε τη Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά (Pic)

Η δημοσιογράφος δεν είπε το παραμικρό στον αέρα, η «ζημιά» όμως είχε ήδη γίνει.

Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το έκτακτο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής, το οποίο ασχολήθηκε με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, στο πλατό έφτασε μία πληροφορία που τάραξε πολύ την Αγγελική Νικολούλη, η οποία όμως αρνήθηκε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τι ακριβώς της μετέφεραν οι συνεργάτες της για την εξέλιξη που αφορά στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Έχοντας πρώτα λάβει ένα τηλεφώνημα που ήταν φανερό πως τάραξε πολύ τη δημοσιογράφο και το οποίο φέρεται να σχετιζόταν με την προσωπική ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και την πιθανή εμπλοκή μιας μαύρης BMW στη δολοφονία της Κάρολαϊν, η Αγγελική πήρε στα χέρια της ένα χαρτί που σχετιζόταν με το εν λόγω τηλεφώνημα και την αναστάτωσε ακόμα περισσότερο.

Τι έγραφε το χαρτί;

Αν και ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι στον αέρα, ο κάμερα μαν έκανε το λάθος και έδειξε σχετικό πλάvο, στο οποίο παρότι γράμματα δεν φαίνονται καθαρά με την πρώτη ματιά, εν τέλει κατάφεραν να διαβαστούν.

«Εικάζει μήπως η Κάρολαϊν τον απείλησε για κάτι που ήξερε για τον ίδιο ή τις δουλειές του;», έγραφε το χαρτί, με όσα σχολιάστηκαν να αφορούν σε παρασκήνιο που αναμένεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη.

Δείτε τα σχετικά πλάνα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.