Αλλάζει μορφή το «Σπίτι με το Mega»

Αλλάζει μορφή το «Σπίτι με το Mega»

Τι σχεδιάζει το Mega;

Διαρκείς είναι οι συσκέψεις στα τηλεοπτικά κανάλια προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Ο Ιούνιος έχει μπει για τα καλά και πλέον μετράμε αντίστροφα για την νέα τηλεοπτική σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Μία από τις εκπομπές που αναμένεται να απασχολήσουν είναι το «Σπίτι με το Mega». Οι αφιερωματικές εκπομπές του καναλιού σε διάφορους τραγουδιστές, με μορφή συναυλιών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown τον Μάρτιο του 2020.

Η εκπομπή άρεσε, σημείωσε καλά νούμερα τηλεθέασης και συνεχίστηκε και φέτος.

Το «Σπίτι με το Mega» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού και τη νέα σεζόν, παρά τα όποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν περί διακοπής του. Ωστόσο η εκπομπή θα ανανεωθεί αρκετά και ως προς τη μορφή αλλά και τη θεματολογία της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog.gr η διακοπή της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ αφήνει κενό στις συγκεκριμένες εκπομπές. Μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου σημείωνε σημαντικά νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, έχει πέσει στα τραπέζι το ενδεχόμενο οι εκπομπές να γίνουν πολυπρόσωπες με αφιερωματικό χαρακτήρα (Προηγούμενες δεκαετίες, μεγάλοι μουσικοσυνθέτες) όπου περισσότεροι από έναν τραγουδιστή θα δίνουν το παρόν. Σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, είναι πιθανό το «Σπίτι με το Mega» να αποκτήσει και παρουσιαστή.

Οι αποφάσεις για τη μορφή που θα πάρει η εκπομπή θα παρθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.