«Είστε αγέλη ανοήτων!» - Άγριος καβγάς στο «Πρωινό» με τη Δημουλίδου (Vid)

«Είστε αγέλη ανοήτων!» – Άγριος καβγάς στο «Πρωινό» με τη Δημουλίδου (Vid)

Σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν παρουσιαστές και συγγραφέας.

Η συγγραφέας των best seller, Χρυσηίδα Δημουλίδου, ήταν καλεσμένη τηλεφωνικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την, προ ημερών, ανάρτησή της για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών.

Στην ανάρτησή της έκανε ανάλυση γιατί ο πιλότος δεν είχε σχεδιάσει τίποτα και πιθανότατα έδρασε κάτω από συμπυκνωμένη πίεση που του είχε δημιουργήσει η κατάθλιψη της συζύγου του.

Με το ξεκίνημα κιόλας της κουβέντας η συγγραφέας ήταν επιθετική και ξεκίνησε σε σκληρό τόνο την τοποθέτησή της.

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο», δήλωσε η κα Δημουλίδου με τον Γιώργο Λιάγκα μεταξύ άλλων να απαντά:

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;».

Σε ακόμα πιο σκληρή γλώσσα απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;».