Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

ANT1: Αυτό το ριάλιτι ρίχνει απέναντι από το Survivor

Τι ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σχέδια επί σχεδίων καταστρώνουν οι σταθμοί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός και την χρονιά που έρχεται και το κάθε κανάλι έχει στόχο την κορυφή, εκεί που βρίσκεται κατά κύριο λόγο ο ΣΚΑΪ, που φαίνεται ότι έχει βρει το μυστικό ενός επιτυχημένου προγράμματος.

Ένα από τα κανάλια που αναμένεται να απασχολήσουν είναι ο ΑΝΤ1. Ο σταθμός με έδρα το Μαρούσι φαίνεται ότι αλλάζει τακτική στον προγραμματισμό του και μπαίνει για τα καλά στον χορό των ριάλιτι από τον οποίο απείχε τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το κανάλι του Αμαρουσίου θα λανσάρει τη δική του υβριδική πλατφόρμα όπου θα μεταδίδονται κατά κύριο λόγο σειρές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real Life», το κανάλι αποφάσισε να αναβάλλει το «Ninja Warriors» που αναμένεται να μεταδοθεί τη μεθεπόμενη σεζόν. Έτσι, επεξεργάζεται νέα concepts που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το πρόγραμμά του στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου ο ΣΚΑΪ θα βγάλει και πάλι το Survivor που ήταν από τις επιτυχίες της χρονιάς.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ένα από αυτά είναι το «Peking Express». Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι όπου 16 παίκτες, χωρισμένοι σε 8 ζευγάρια ξεκινούν ένα επικό ταξίδι ανά την Ασία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους καλούνται να ολοκληρώσουν έναν αγώνα δρόμου από χώρα σε χώρα με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη κάνοντας… οτοστόπ.

Το project δε, θα χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό έως και 5 επεισόδια την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.