Τέλος από το Star μετά από 21 χρόνια...

Νέα πρόσωπα στα δελτία ειδήσεων του Star

Ποια πόστα αναλαμβάνουν.

Ενισχύονται δημοσιογραφικά τα δελτία ειδήσεων του Star, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι της Κηφισιάς.

Όπως έγινε γνωστό, στη θέση του Διευθυντή Σύνταξης Ειδήσεων θα βρεθεί ο επί χρόνια συνεργάτης του σταθμού Ηλίας Παπανικολάου, ενώ την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο Ηλίας Γαλαμανώλης, o οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, το δημοσιογραφικό επιτελείο των ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση και την παρουσίαση, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Ο Ηλίας Παπανικολάου, έχοντας τεράστια εμπειρία και πολυετή συνεργασία με τον σταθμό σε θέσεις ευθύνης, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης Ειδήσεων του Star.

Ο Ηλίας Γαλαμανώλης αναλαμβάνει τη θέση του Αρχισυντάκτη του Δελτίου Ειδήσεων. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης σε ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές (Φως στο Τούνελ, Direct, Εκτός Γραμμής) και έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο αστυνομικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Τα δελτία ειδήσεων του Star συνεχίζουν να ενημερώνουν και να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας υπεύθυνα κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Στόχος είναι η σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση της επικαιρότητας, βασισμένη σε έγκυρα ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Η Διοίκηση του σταθμού, τους εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.