Απόψε η πρεμιέρα του «Big Brother»: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες (Pics)

Ο ΣΚΑΪ αποφασίζει για το «Big Brother»

Τι προβληματίζει τους ανθρώπους του καναλιού.

Κλείνουν σταδιακά οι ανοιχτές υποθέσεις για το πρόγραμμα των καναλιών για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε η περίοδος αυτή είναι υπογράφονται τα περισσότερα νέα συμβόλαια, με τις συμφωνίες να οριστικοποιούνται μέχρι τον Αύγουστο, οπότε και ξεκινά η πλειοψηφία των προγραμμάτων.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της νέας σεζόν είναι και το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου έχει αποφασίσει να υπάρξει δεύτερος κύκλος για το ριάλιτι εγκλεισμού ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν προβλήματα.

Η άρνηση του Acun Ilicali να αναλάβει την παραγωγή του ριάλιτι φαίνεται ότι έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το nassosblog στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχουν σκέψεις το «Big Brother» να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν. Έτσι θα υπάρχει χρόνος προκειμένου να στηθεί καλύτερα η παραγωγή και να μη δημιουργηθούν τα προβλήματα του πρώτου κύκλου.

Μην ξεχνάμε όσα προκλήθηκαν από την αναφορά παίκτη που ωθούσε σε βία κατά των γυναικών. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητούσαν τη διακοπή του ριάλιτι ενώ μετά τον σάλο υπήρξε παρέμβαση του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ περιμένουν την ολοκλήρωση του «Survivor» προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις για το ριάλιτι εγκλεισμού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.