Οι αλλαγές που φέρνει η Ελένη Μενεγάκη στο πρόγραμμα του Mega

Οι αλλαγές που φέρνει η Ελένη Μενεγάκη στο πρόγραμμα του Mega

Αναδιαμορφώνεται το πρόγραμμα του καναλιού.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι η είδηση της χρονιάς. Η ξανθιά παρουσιάστρια έρχεται και πάλι στις οθόνες μας μέσω από το Mega σε μία επάνοδο που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης θα πάρει θέση στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Όπως είναι λογικό, στο πρόγραμμα του Mega θα υπάρξει μία ολική μεταμόρφωση.

Το πρόγραμμα του καναλιού, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα ξεκινά στις 6 το πρωί με την εκπομπή της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

Οι δυο τους θα δίνουν σκυτάλη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα είναι στο τιμόνι εκπομπής που θα ξεκινά στις 8 το πρωί και θα είναι ένα lifestyle magazino, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου.

Το κανάλι είναι σε αναζήτηση προσώπων που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την Ελεονώρα Μελέτη. Στη συνέχεια, στις 11 το πρωί, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο θα παίρνει σκυτάλη η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου θα έχει διαφορετική μορφή σε σχέση με το πρόγραμμα που ήταν φέτος στο κανάλι.

Μετά το «Πάμε Δανάη» θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Στις 13:45 θα ξεκινά η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που θα έχει μαζί της μεταξύ άλλων τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόραση θα δίνει σκυτάλη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.