Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Καινούργιου & Παπαγεωργίου | Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ALPHA

Ανταλλαγή εξωδίκων για Κατερίνα Καινούργιου – OPEN

Αναμενόμενη η κίνηση της Καινούργιου να προσβάλλει τη σύμβασή της με το OPEN, προκειμένου o ALPHA να γλιτώσει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ.

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη, χωρίς όμως να διευκρινίσει από ποια συχνότητα.

Κίνηση διόλου τυχαία, καθώς τίποτα σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της δεν είναι ανακοινώσιμο, καθώς σε ισχύ εξακολουθεί να βρίσκεται το συμβόλαιό της με το OPEN.

Μετά τους αποχαιρετισμούς και την ανθοδέσμη της διοίκησης του σταθμού που έφτασε στα χέρια της παρουσιάστριας του «Ευτυχείτε» on air, σειρά έχουν… τα εξώδικα, με την Καινούργιου να διεκδικεί την αποδέσμευσή της από το κανάλι, καταγγέλλοντας τη σύμβασή της, προκειμένου η νέα της τηλεοπτική στέγη -ο ALPHA δηλαδή!- να γλιτώσει την ρήτρα των 400.000 για το «σπάσιμο» του συμβολαίου της με το OPEN.

H ίδια, θεωρεί πως η διεύθυνση προγράμματος του OPEN δεν στήριξε καθόλου την εκπομπή της, με τα προβλήματα να έχουν γίνει πολύ έντονα από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η μείωση του budget και ανθρώπινου δυναμικού του «Ευτυχείτε» αλλά και το γεγονός πως ηδιευθύντρια προγράμματος, Μαρία Σαγανά, δεν απαντούσε στις κλήσεις της παρουσιάστριας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα της εκπομπής, έφεραν την κατάσταση στα άκρα.

Τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου απαντά με εξώδικο στο εξώδικο του OPEN, προκειμένου να διεκδικήσει τη λύση της συνεργασίας τους. Να σημειωθεί πως εξώδικο από το OPEN έχουν λάβει τόσο η ίδια η Καινούργιου όσο και η συμπαραγωγός εταιρεία της εκπομπής της, Barking Well Media ,αλλά και ο ALPHA, με τον οποίο η παρουσιάστρια φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Όπως φαίνεται, θα υπάρξει συνέχεια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.