Έκλεισε στο Mega η Τατιάνα, πρόταση και στον Αυτιά

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου

Δεδομένη θεωρείται η «μεταγραφή» της στο Mega.

Τη νέα της τηλεοπτική στέγη φέρεται να έχει βρει η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αν και δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει το κρίσιμο ραντεβού της με τον ΣΚΑΪ, συμφώνησε ήδη με αντίπαλο στρατόπεδο.

Οι φήμες είναι εδώ και μήνες πολλές, ωστόσο νέο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για το Happy Day, θέλει βέβαιο το τέλος της Τατιάνας από τον ΣΚΑΪ μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, η ίδια οδεύει προς… Mega, με συμφωνία μεγατόνων, καθώς οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν στη θέση του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου, στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή που εκείνος παρουσιάζει. 

Ο Ευαγγελάτος από τη μεριά του, θα μετακινηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, του οποίου τα ηνία είναι προγραμματισμένο εδώ και καιρό να αναλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο λόγος της μεγάλης διαφωνίας Στεφανίδου – ΣΚΑΪ ήταν εξαρχής η εξαναγκαστική μετακίνηση της πρώτης στο πρόγραμμα το Σαββατοκύριακου, κάτι που την έκανε να πιστεύει πως παραγκωνίζεται, καθώς η εκπομπή της ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας τα οποία μέχρι να παρουσιάσει η ίδια στο κοινό της… είχαν παίξει παντού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.