«Άγριες Μέλισσες» | Σάρωσε σε τηλεθέαση το φινάλε του δεύτερου κύκλου

Οι «Άγριες Μέλισσες» πέρασαν τα σύνορα

Η σειρά των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη γίνεται παγκόσμια επιτυχία.

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια. Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2019 και κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ήταν μάλιστα τέτοια η επιτυχία της σειράς και η ανταπόκριση του κοινού που οι υπεύθυνοι του καναλιού άναψαν το πράσινο φως για τρίτο κύκλο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ίδιοι οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης είχαν αρχικά προτείνει 150 επεισόδια, δηλαδή η σειρά να ολοκληρωθεί στον πρώτο κύκλο.

Όπως φαίνεται η μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1 γίνεται παγκόσμια.

Τα δικαιώματα της σειράς εξασφάλισε το TVP1, δημόσιο κανάλι της Πολωνίας. Η σειρά μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 17:55 κάθε απόγευμα. Μάλιστα προσφέρεται και on demand στην ιστοσελίδα της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Μένει να δούμε αν αυτή θα είναι η αρχή για μία παγκόσμια επιτυχία πλέον για τις «Άγριες Μέλισσες» που είναι κατά γενική ομολογία μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων χρόνων. Ο τρίτος κύκλος της σειράς αναμένεται στον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποια δημοσιεύματα τα πρώτα επεισόδια θα μεταδοθούν από τη νέα πλατφόρμα του καναλιού. Στα νέα επεισόδια η σειρά θα κάνει ένα χρονικό άλμα λίγων μηνών και οι εξελίξεις θα μεταφερθούν κατά την περίοδο της χούντας.

Η κόντρα των αδερφών Σταμίρη με τους Σεβαστούς θα πάρει και πολιτικές διαστάσεις.

Οι «Άγριες Μέλισσες» πέρασαν τα σύνορα

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.