Διαδικτυακή «επίθεση» Δημήτρη Ουγγαρέζου σε Ιωάννα Μαλέσκου (Pic)

Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Τι θα γίνει με την παρουσιάστρια στο κανάλι του Φαλήρου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια από την Κρήτη όπου ζούσε και εργαζόταν σε τοπικό δίκτυο μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Κατά την πρώτη της χρονιά σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας κατάφερε να σταθεί ικανοποιητικά σε μία από τις πλέον ανταγωνιστικές ζώνες της ελληνικής τηλεόρασης. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα κανάλι έχουν στο πρόγραμμά τους ζωντανές πρωινές εκπομπές.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και τη νέα σεζόν.

Όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν αλλαγές στη δομή της εκπομπής. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα znews.gr οι μεταβολές θα αφορούν πρόσωπα πίσω από τις κάμερες. Στο τιμόνι της εκπομπής, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, θα παραμείνει ο αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης που ανέλαβε μετά τις αποχωρήσεις αλλά και η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου.

Παρά τις φήμες ότι θα γίνουν αλλαγές στην παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου, δεν θα υπάρχει αλλαγή στους συνεργάτες της παρουσιάστριας μπροστά στις κάμερες. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Μάνος Μαγιάτης και η Μάρτζυ Λαζάρου ακόμη δεν έχουν ανανεώσει για του χρόνου παρά τη θετική πρόθεση που παρασκηνιακά δείχνει το κανάλι, σύμφωνα με το znews.gr φαίνεται να παραμένουν στο πλευρό της.

Τέλος, η σκέψη να γίνει μια προσθήκη στο πάνελ από κάποιον παίκτη του Survivor θα εξαρτηθεί για το πότε έχουν σκοπό να προβληθεί το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν αποκλείεται όμως αν η πανδημία το επιτρέψει αυτό να γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.