GNTM: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας;

GNTM 3: Γυναίκα στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Πότε θα ανακοινωθεί το όνομά της

Η απάντηση του Star σε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

«Δεν θα είναι άντρας το 4ο μέλος της κριτικές επιτροπής του GNTM 3», ξεκαθάρισε μέσω του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου το Star, βάζοντας τέλος στις φήμες που ακούγονταν τόσο καιρό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», οι κριτές θα εξακολουθήσουν να είναι δύο και δύο, δηλαδή δύο άντρες και δύο γυναίκες, χωρίς ωστόσο να δώσει στον αέρα το όνομα της γυναίκας που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. 

«Το τέταρτο μέλος έχει ήδη συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την παραγωγή του Greece’s Next Top Model 3, το ξέρουμε το πρόσωπο ποιο είναι και είναι γυναίκα. Όλα τα άλλα είναι fake news», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Την πληροφορία για το ποια -και όχι ποιος- θα είναι η νέα κριτής του GNTM 3 θα τη μάθουμε από το Star. Θα δώσω ημερομηνία ανακοίνωσης. Θα το μάθετε αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4».

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση -το οποίο μάλιστα είχε ενθουσιάσει το κοινό!- ήταν αυτό της Ιωάννας Ντέντη, της παίκτριας του πρώτου «Next Top Model» που είδαμε στον ΑΝΤ1 το 2009. 

Ας ελπίσουμε να είναι εκείνη που θα δούμε στην καρέκλα του κριτή, μιας και γνωρίζει για το παιχνίδι περισσότερα από όσα θα πίστευε κανείς…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Ntenti (@ioannantenti) στις

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.