ΣΚΑΪ: Αλλάζει το lead in του κεντρικού δελτίου

ΣΚΑΪ: Αλλάζει το lead in του κεντρικού δελτίου

Τι θα δούμε από τη νέα σεζόν.

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά σκέφτονται να ξεκινήσει η νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες του καναλιού είδαν ότι το «Survivor» που… πρόλαβε τον ανταγωνισμό κάνοντας πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.

Κάπως έτσι σχεδιάζουν αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού. Μία από αυτές θα αφορά και το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess στο κανάλι επεξεργάζονται το σενάριο να μπει στο πρόγραμμα πριν το κεντρικό δελτίο η δραματική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και Ντέλλας Φώσκολου με προσωρινό τίτλο «Πάθος». Διαφορετικά το πιο πιθανό είναι να παίζει στη ζώνη που ήταν οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Αν η σειρά μπει στο πρόγραμμα και μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη, τότε σύμφωνα με το tinasmess, είναι να παίζει διπλό επεισόδιο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αυτή η αλλαγή συζητιέται, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, για να δοθεί χώρος στο νέο μαγειρικό ριάλιτι του σταθμού «Top Chef», που θα μεταδίδεται στις 9 το βράδυ και αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα του σταθμού. Αμέσως μετά στο πρόγραμμα θα παίρνει σκυτάλη το «Big Brother» που έρχεται αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με την πρώτη του σεζόν.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Επιθυμία των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το tinasmess είναι το όλο το πρόγραμμα να ξεκινήσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Το σενάριο αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα της σειράς που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.