Εν μέσω πανδημίας: Με δελτίο 100 λεπτών πλέον ο ΣΚΑΪ

Εν μέσω πανδημίας: Με δελτίο 100 λεπτών πλέον ο ΣΚΑΪ

Έχει πιάσει… κόκκινο σε ενημερωτικό πρόγραμμα.

Και ο ΣΚΑΪ αναπροσάρμοσε το πρόγραμμά του, βάσει των τελευταίων εξελίξεων με το παγκόσμιο θέμα της πανδημίας.

Έχοντας προτεραιότητα την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα που συγκλονίζουν την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και την προστασία της υγείας των εργαζομένων του, το κανάλι μείωσε ή αφαίρεσε ψυχαγωγικές εκπομπές και αύξησε τη ροή της ενημέρωσης, είτε μεγαλώνοντας τη διάρκεια εκπομπών και δελτίων είτε εντάσσοντας νέες εκπομπές.

Ηδη στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί η εκπομπή «Newsroom» καθημερινά στις 12:00 σε παρουσίαση Δημήτρη Καμπουράκη και Νίκου Υποφάντη, δίνοντας lead in στο μεσημβρινό δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου.

Η οποία Αντωνοπούλου παρουσιάζει, εναλλάξ με τον Νίκο Στραβελάκη, τη νέα εκπομπή «Εξελίξεις, Live καθημερινά στις 17:05. Με δεδομένο ότι το πρωί ξεκινά στις 06:00 η εκπομπή «Σήμερα» με Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, κι ακολουθούν οι «Αταίριαστοι» στις 10:00 με Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, ο ΣΚΑΪ έχει πιάσει… κόκκινο σε ενημερωτικό πρόγραμμα.

Επίσης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη αρχίζει μεν, ως πάντα, στις 19:50 αλλά διαρκεί πλέον ως τις 21:30 (αντί για 21:00), ήτοι 100 λεπτά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.