Αυτό είναι το ριάλιτι που διεκδικούν ANT1 - Star

Αυτό είναι το ριάλιτι που διεκδικούν ANT1 – Star

Μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Στα ριάλιτι φαίνεται ότι επενδύουν ξανά οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Πρόκειται για μία δοκιμασμένη συνταγή αφού με την κατάλληλη επιλογή των παικτών αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας για τα τηλεοπτικά κανάλια, όπως φαίνεται και από τις επιδόσεις τους.

Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το Star έχουν βάλει στο μάτι ταξιδιωτικό ριάλιτι για το δεύτερο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youfly.com τα δύο κανάλια δίνουν μάχη για τα δικαιώματα του «Pekin Express», που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία στη γαλλική τηλεόραση.

Το κόνσεπτ του ριάλιτι μοιάζει αρκετά με εκείνο του «Globetrotters» που μεταδόθηκε από το Star.

Σύμφωνα με το φορμάτ του ριάλιτι, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, έξι ζευγάρια διαγωνιζομένων, από συγγενείς και συντρόφους μέχρι άγνωστους μεταξύ τους, καλούνται να ταξιδέψουν. Τα ζευγάρια έχουν ένα πολύ μικρό μπάτζετ διαθέσιμο και θα πρέπει να κάνουν μέχρι και ωτοστόπ για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στο σημείο άφιξης θα τους προσφερθεί στέγη και τροφή, εάν δεν θέλουν να περάσουν μια νύχτα έξω και νηστικοί. Ο στόχος για κάθε ζεύγος είναι να φτάσει στην pole position στο τέλος κάθε σταθμού και συνεπώς να συλλέξει φυλαχτά διαφορετικής αξίας, ελπίζοντας να κερδίσει στον τελικό.

Όταν ένα ζευγάρι φτάσει τελευταίο, κινδυνεύει να αποβληθεί.

Γυρίσματα του «Pekin» Express είχαν γίνει πέρσι και στην Ελλάδα, στη περιοχή της Αθήνας, της Ολυμπίας, της Καλαμπάκας και της Νιγρίτας Σερρών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.