YFSF - All Star: Ανακοινώθηκαν οι παίκτες και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Μαρία Μπεκατώρου: Γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση από το Mega

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

Στο Mega θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία η Μαρία Μπεκατώρου. Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν στον ΑΝΤ1 από το 2013 όπου συνδέθηκε με την παρουσίαση του «Your Face Sounds Familiar» γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Ακόμη, στην απογευματινή ζώνη είχε τα ηνία του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing», που έφερε καλές τηλεθεάσεις. Η Μαρία Μπεκατώρου δέχθηκε προτάσεις από τον ΑΝΤ1 για να είναι στο νέο πρόγραμμα του καναλιού από διάφορες θέσεις.

Ωστόσο οι προτάσεις αυτές δεν ικανοποίησαν τα θέλω της ξανθιάς παρουσιάστριας βάζοντας τους τίτλους τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Μαρία Μπεκατώρου ωστόσο δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog, μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι που εδρεύει στη Λεωφόρο Συγγρού δεν έχει επισημοποιήσει τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα παραμένει άγνωστο τι θα παρουσιάσει στο Mega. Το πιο πιθανό είναι να είναι στα ηνία τηλεπαιχνιδιού, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε σε εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Μπεκατώρου είχε συνεργαστεί και παλαιότερα με το Mega, πριν το κλείσιμό του τον Οκτώβριο του 2018. Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε βρεθεί ως διαγωνιζόμενη στο «Just the 2 of Us» και στη συνέχεια παρουσίασε το «MasterChef Junior».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.