Νέα πρόσωπα στο πάνελ! Αυτοί θα στελεχώσουν το νέο πρωινό του Star

Νέα πρόσωπα στο πάνελ! Αυτοί θα στελεχώσουν το νέο πρωινό του Star

Νέοι παρουσιαστές και ίσως μικρότερη διάρκεια στο πρωινό του σταθμού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής το Star έκανε γνωστό το νέο ζευγάρι της καινούριας πρωινής εκπομπής του σταθμού με την επίσημη ανακοίνωση που μεταξύ άλλων έγραφε:

«Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα!

Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, όμως, στο ρεπορτάζ του στο znews.gr είχε και τις πρώτες πληροφορίες για το πάνελ που θα στελεχώσει τους δύο νέους τηλεοπτικούς παρουσιαστές.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πάνελ φέτος δε θα έχει τέσσερα πρόσωπα αλλά τρία, λόγω και των κανόνων των αποστάσεων που πρέπει να ισχύουν για τον covid-19.

Για τις θέσεις των τριών προσώπων πέρασαν πολλά πρόσωπα από δοκιμαστικό, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου επικρατέστεροι για τις θέσεις στο πάνελ είναι  η Νανά Ηλιόπουλου, που βλέπαμε στο Pop Up, ο Τάσος Μπιμπιζίδης και η Τζωρτζια Γεωργίου (η οποία δούλευε ήδη στο πρωινό του Star).

To ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα δεν είναι γνωστή η διάρκεια του νέου πρωινού και το αν θα υπάρχει μία ενδιάμεση εκπομπή ανάμεσα στο πρωινό και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.