Ο επόμενος τηλεοπτικός σταθμός της Κατερίνας Καραβάτου

Ο επόμενος τηλεοπτικός σταθμός της Κατερίνας Καραβάτου

Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Το τέλος της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» σήμανε και το φινάλε της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Η παρουσιάστρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ήταν στον σταθμό από το 2017.

Εδώ και τέσσερα χρόνια παρουσίαζε μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη την πρωινή εκπομπή του καναλιού. Λίγο καιρό πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής, ο ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Από εκείνη την στιγμή άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και για την ίδια.

Δημοσιεύματα εκείνη την περίοδο την έφερναν να είναι ενοχλημένη για διάφορες κινήσεις του καναλιού. Αυτό έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Η Κατερίνα Καραβάτου όμως όπως φαίνεται δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, η ξανθιά παρουσιάστρια είναι κοντά σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Μάλιστα προορίζεται για εκπομπή το Σαββατοκύριακο στη μεσημεριανή προς απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Πρόκειται για ακόμη μία προσθήκη από το κανάλι που εδρεύει στη Λεωφόρο Συγγρού, που θα βγει με εντελώς νέο πρόγραμμα τη νέα σεζόν. Η μεγαλύτερη μεταγραφή βέβαια είναι η Ελένη Μενεγάκη όπου επιστρέφει μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

Στο δυναμικό του καναλιού έχουν προστεθεί και οι Ελεονώρα Μελέτη, Σίσσυ Χρηστίδου και Μαρία Μπεκατώρου. Δημοσιεύματα θέλουν και την Αγγελική Νικολούλη να έχει προσεγγιστεί από τον σταθμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.