«The Bachelor»: Το πιο διάσημο ριάλιτι ραντεβού και σχέσεων έρχεται στον ALPHA

Αυτή είναι η σειρά που μπαίνει στο πρόγραμμα του ALPHA

Τι σκέφτονται οι ιθύνοντες του καναλιού.

Νέα στρατηγική στην τηλεοπτική σεζόν που έρχεται αναμένεται να ακολουθήσει ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας τη φετινή χρονιά δεν κατάφερε να διατηρήσει τη δυναμική που είχε αναπτύξει την προηγούμενη σεζόν.

Το κανάλι από εκεί που βρέθηκε να παλεύει για την πρωτιά, έμεινε αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό. Ενδεικτικό είναι ότι ο σταθμός παλεύει σε ένα ποσοστό 10-11%, αρκετά μακριά από τις περσινές του επιδόσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα ο σταθμός ποντάρει πολλά στον «Εργένη», το ριάλιτι σχέσεων που θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν. Όπως μαρτυρά και το όνομα, ένας άνδρας προσπαθεί να βρει την κατάλληλη γυναίκα για αυτόν μέχρι στο τέλος να μείνει μόνο μία που θα τον κατακτήσει.

Ωστόσο όπως φαίνεται στον ALPHA θα ξεκινήσει και νέα σειρά τη σεζόν που μας έρχεται.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα media.gr το κανάλι από την νέα σεζόν θα προβάλλει – πιθανότατα- κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ελληνική σειρά με ίντριγκα και ερωτικά μπερδέματα. Μάλιστα αναφέρει ότι μία από τις ηθοποιούς που συζητά για τη συμμετοχή της στη σειρά είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός του «Εργένη» στο νέο πρόγραμμα του ALPHA θα προστεθεί κατά πάσα πιθανότητα και μαγειρικό ριάλιτι με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι. Από το φετινό πρόγραμμα θα διατηρηθούν οι σειρές «Έλα στη θέση μου» και «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που θα σπάσει ρεκόρ ως η μακροβιότερη κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση αφού τη νέα σεζόν θα κλείσει οκτώ χρόνια στον αέρα. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.