«Big Brother»: Υψηλή τηλεθέαση παρά τον σάλο

Big Brother 2 | Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι (Vid)

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν. Η πλειοψηφία των προγραμμάτων που θα βγουν στον αέρα έχουν ήδη κλείσει και απομένουν λίγες πινελιές προκειμένου να υπάρξει η τελική εικόνα των όσων θα δούμε στις οθόνες μας από Σεπτέμβριο.

Το «Big Brother» ήταν από τα προγράμματα που συζητήθηκαν πολύ πέρσι. Το ριάλιτι εγκλεισμού επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από μία δεκαετία από την τελευταία προβολή του στον ALPHA.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» θα βρίσκεται στο πρόγραμμα ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια από Σεπτέμβριο.

Η παραγωγή του ριάλιτι φαίνεται ότι έχει στόχο την ανανέωση του προϊόντος. Αυτός είναι και ο λόγος που όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έχουν προσεγγίσει και επώνυμους προκειμένου να μπουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι#not» έγινε πρόταση στον Στιβ Μηλάτο που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή. Ακόμη, η παραγωγή συζήτησε και με την Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία όμως αρνήθηκε.

Επιπλέον, όπως ακούγεται, από το ριάλιτι θα (ξανα)περάσει και ο εκκεντρικός Θέμης Κανέλλος, που γνωρίσμαε στον πρώτο κύκλο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παραγωγή του ριάλιτι θα συνεχίσει να αναζητά διάσημους που θα μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του «Big Brother». Με τον τρόπο αυτό θα τονώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

 

Σημειώνεται ότι και στον πρώτο κύκλο υπήρξε η σκέψη να συμμετάσχουν στο ριάλιτι και διάσημοι παίκτες. Ωστόσο ήταν ένα σχέδιο που δεν προχώρησε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.