«Το Πρωινό»: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Το Πρωινό | Αλλάζει ριζικά η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Πότε θα δούμε την πρεμιέρα.

Σχέδια επί σχεδίων γίνονται αυτή την εποχή στα επιτελεία των καναλιών. Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και μετράμε πλέον αντίστροφα για το φθινόπωρο με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στην τηλεοπτική αρένα. Όλα σχεδόν τα κανάλια διαθέτουν εκπομπές στη συγκεκριμένη ζώνη με τα ποσοστά να μοιράζονται κάθε χρόνο.

Η Φαίη Σκορδά παραμένει σταθερή αξία στη συγκεκριμένη ζώνη για τον ΑΝΤ1, όπου βρίσκεται από το 2013 όπου και παρουσιάζει την εκπομπή «Το Πρωινό».

Η εκπομπή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κυρίως λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού. Για τον λόγο αυτό έγιναν αρκετές αλλαγές μέσα στη σεζόν, με κυριότερη την προσθήκη του Γιώργου Λιάγκα στην ομάδα.

Η παρουσία του πρώην συζύγου της Φαίης, χάρισε μικρή τόνωση στα νούμερα τηλεθέασης, γι’ αυτό και ο Λιάγκας -κόντρα σε ό,τι έλεγε- θα παραμείνει στην εκπομπή, που θα βγει τη νέα σεζόν αρκετά διαφορετική σε σχέση με φέτος.

Αρχικά, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Νάνσυ Παραδεισανού δε θα βρίσκονται στην ομάδα. Ο Τάσος Τεργιάκης είναι ο πρώτος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο ενώ στην ομάδα θα προστεθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη που είδαμε φέτος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess, το πάνελ θα είναι ολιγομελές αφού το περσινό πείραμα με την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο απέτυχε. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξουν αλλαγές και πίσω από τις κάμερες.

Η πρεμιέρα αναμένεται το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.