Οριστικό φινάλε για ALPHA - Αγγελική Νικολούλη

Επίσημα στο Mega η Αγγελική Νικολούλη – Η ανακοίνωση του σταθμού

Η δημοσιογράφος αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Στο δυναμικό του Mega εντάχθηκε επίσημα η Αγγελική Νικολούλη.

Το κανάλι που εδρεύει στη Λεωφόρο Συγγρού ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την πολύπειρη δημοσιογράφο, η οποία είχε συνεργαστεί με το Mega στην αρχή της τηλεοπτικής της πορείας.

Εδώ και 26 χρόνια παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Η ίδια, ήταν στον ALPHA από το 2012.

Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».