Η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς

Η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς

Η δημόσια τηλεόραση έδωσε την απάντησή της.

Την επίσημη απάντησή της έδωσε η ΕΡΤ μερικά λεπτά πριν, σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε από την κίνησή της να μην μεταδώσει την εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των Κρίκων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία -ως η καλύτερη όλων στα προκριματικά- του χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η δημόσια τηλεόραση, η οποία είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, μετέδωσε τις προσπάθειες άλλων αθλητών, όχι όμως του Πετρούνια, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους τηλεθεατές, ούτε από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, η οποίοι περίμεναν πως η εμφάνιση του κορυφαίου Έλληνα αθλητή θα προβαλλόταν έστω και μαγνητοσκοπημένη.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη ποτέ. Γεγονός που η ΕΡΤ αποδίδει στη σκηνοθεσία των Ιαπώνων.

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ», αναφέρει η ΕΡΤ σε δημόσια τοποθέτησή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.