Ξανά «Πρωταγωνιστές» από τον Σταύρο Θεοδωράκη

To ‘πε και το ‘κανε ο Σταύρος Θεοδωράκης…

Ακουγόταν καιρό, τώρα είναι πια επίσημο.

Υπήρξε ένας από τους πιο πετυχημένους και αναγνωρίσιμους τηλεοπτικούς- και όχι μόνο- δημοσιογράφους, καθώς η καριέρα του περιελάμβανε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς (902 Αριστερά, ΣΚΑΪ), εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Τα Νέα) και φυσικά σταθμούς (MEGA).

Μέσω του MEGA και, φυσικά, των «Πρωταγωνιστών» που παρουσίαζε έγινε ευρύτατα γνωστός και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθούσε φανατικά, θα λέγαμε, τις εκπομπές του.

Μετά, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την πολιτική ιδρύοντας το «Ποτάμι». Το κόμμα του οποίου ηγείτο κατάφερε να πει δύο διαδοχικές φορές στη Βουλή (στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015) και, μάλιστα, να φτάσει στο διόλου ευκαταφρόνητο 6,6%. Έπειτα από μια τετραετία, ωστόσο, το «Ποτάμι» διαλύθηκε και έκτοτε επέστρεψε, σιγά-σιγά, στη δημοσιογραφία.

Ο λόγος, εννοείται, για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αρχίσει εδώ και πολλούς μήνες να… επανεμφανίζει σιγά-σιγά ψήγματα των «Πρωταγωνιστών» σαν podcast, όμως πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο comeback.

Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram τα γυρίσματα για ένα νέο κύκλο συνεντεύξεων των «Πρωταγωνιστών» ξεκίνησαν και την σεζόν που μας έρχεται θα τους δούμε εκ νέου στην TV.

Όσο για το ποιο κανάλι θα αναλάβει να δείχνει τους «Πρωταγωνιστές»; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Alpha που προτίθεται να τους εντάξει στο πρόγραμμά του από τον Οκτώβριο και, όπως μαθαίνουμε, τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» και επίσημα το deal.

Καλή επιστροφή να ευχηθούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.