«Ελένη» | Αυτή θα είναι η ομάδα της Μενεγάκη στο Mega

«Ελένη» | Αυτή θα είναι η ομάδα της Μενεγάκη στο Mega

Είναι πλέον επίσημο.

«Ελένη» θα τιτλοφορείται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλέορασης επιστρέφει μετά από διάλειμμα ενός έτους στα τηλεοπτικά πράγματα.

Η μεταγραφή της στο Mega αποτέλεσε μία από τις ειδήσεις της χρονιάς στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η Ελένη Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή θα έχει μαζί παλιούς και νέους συνεργάτες όπως ανακοινώθηκε από το κανάλι. Μαζί με την ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

«Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει!

Στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία.

Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

«ΕΛΕΝΗ»: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.