Επιτέλους… μπάσκετ και μεταδόσεις - Πότε ξεκινά;

Επιτέλους… μπάσκετ και μεταδόσεις – Πότε ξεκινά;

Η μεγάλη επιστροφή…

Επιτέλους… δράση στα παρκέ! Η ACB Liga Endesa ανοίγει την αυλαία για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ένα από τα πιο εμπορικά παγκοσμίως, θα ολοκληρωθεί με το περιβόητο σύστημα του «Final Phase» με τη συνάντηση των κορυφαίων 12 ομάδων της βαθμολογίας, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί έως το τέλος της 23ης αγωνιστικής-όπου σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού.

Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, Ανδόρα, Βαλένθια, Μπούργκος και Γκραν Κανάρια μετέχουν στον πρώτο όμιλο, τις Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο, Τενερίφη, Μπασκόνια, Μάλαγα και Μπανταλόνα στον δεύτερο.

H αρχή θα γίνει την Τετάρτη 17/6 με τον Α’ όμιλο και τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα – Μπανταλόνα, Τενερίφη – Μάλαγα και Μπιλμπάο – Μπασκόνια  ενώ την Πέμπτη 18/6, θα δοθεί το τζάμπολ για τα ματς Ανδόρα-Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια και Σαραγόσα-Μπούργκος.

Με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της «Final Phase», την Παρασκευή 26/6, οι τέσσερις ομάδες με τα καλύτερα σκορ θα προχωρήσουν στο Final 4, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται την Κυριακή 28/6 και τους νικητές να διεκδικούν το τρόπαιο την Τρίτη 30/6.

Όλα τα ματς θα μεταδοθούν live από την Cosmote TV.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.