Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: Μία ακόμη σειρά στην prime time ζώνη

Ενισχύει το πρόγραμμά του το κανάλι.

Ολοκληρώνεται σταδιακά το παζλ της νέας σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι ιθύνοντες των καναλιών βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα προγράμματα αφού μην ξεχνάμε ότι απέχουμε μόλις λίγες εβδομάδες από τη νέα τηλεοπτική χρονιά που αναμένεται συναρπαστική.

Ο ΑΝΤ1 έβαλε ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του για τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου εμπλούτισε το πρόγραμμά του με μία νέα ελληνική σειρά που αναμένεται να μεταδοθεί στις αρχές του 2022.

Μην ξεχνάμε ότι ο σταθμός θα εγκαινιάσει σε λίγο καιρό και τη νέα υβριδική του πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στην ιστοσελίδα newsit στο κανάλι του Αμαρουσίου θα προβληθεί η σειρά 8 επεισοδίων «42οC», που μεταδόθηκε από την Cosmote TV. Πρόκειται για ένα ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται σε μία οικογένεια αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του νησιού που κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας.

Την ίδια ημέρα του θανάτου της θα επιστρέψει η αδελφή της, η Λένα (Ναταλία Swift), που βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν.

Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά η σειρά «42οC» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο του 2022 και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στη βραδινή ζώνη προγράμματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.