Τελειώνουν τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Για αυτή τη ζώνη προορίζεται η Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Πώς θα την εκμεταλλευθεί το κανάλι μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι σταθμοί ελπίζουν να μην υπάρξουν απρόοπτα με τον κορωνοϊό τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι ήταν ο αστάθμητος παράγοντας που επηρέασε τη φετινή σεζόν.

Ο σταθμός που αναμένεται να έχει σαρωτικές αλλαγές τη νέα σεζόν είναι αναμφίβολα ο alpha. Στο κανάλι της Κάντζας η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει ασφαλώς με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι μετά από 15 χρόνια παρουσίας. Μάλιστα όπως σημείωσε ανήμερα της γιορτής της δε θα τη δούμε σε κανένα κανάλι τη νέα σεζόν.

Η αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη μπαίνει σε πρώτο πλάνο στο κανάλι. Ένα από τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό της με τον σταθμό και όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς πρόκειται να αναλάβει πρωινή καθημερινή εκπομπή με στοιχεία infotainment.

Για αυτή τη ζώνη προορίζεται η Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η εκπομπή θα μεταδίδεται αμέσως μετά το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στις 10 το πρωί. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται 1 το μεσημέρι οπότε και θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αμέσως μετά κατά πάσα πιθανότητα θα παίρνει σκυτάλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώην κριτής του «GNTM» θα αναλάβει μαγκαζίνο με θέματα που θα απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες όπως αποκάλυψε και η ίδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.