Στα άκρα η διαμάχη ΣΚΑΪ - Τσαλίκη για το Big Brother: «Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους»

Στα δικαστήρια Τσαλίκης – ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «Big Brother»

Τα stories του που εκθέτουν τον σταθμό.

Σε ανακοίνωσή του ο σταθμός του Φαλήρου γνωστοποίησε πως νέοι παρουσιαστές του Big Brother θα είναι η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εξοργίζοντας ακόμα μία φορά τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σταθμό για τη συγκεκριμένη θέησ.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να αναλύσει τα γεγονότα μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega, την Παρασκευή όμως, μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού επέλεξε το Instagram του με μία σειρά από stories, ανακοινώνοντας πως ο ίδιος ότι θα τα πει με τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια, μετά και τις τελευταίες κινήσεις του σταθμού.

Έδειξε μάλιστα και ένα χαρτί στην κάμερα (πιθανότατα εξώδικο του ΣΚΑΪ προς τον ίδιο) λέγοντας ότι το κανάλι έκανε μία… όχι καλή κίνηση εναντίον του.

«Τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση… Η συνέχεια στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.