Στα άκρα η διαμάχη ΣΚΑΪ - Τσαλίκη για το Big Brother: «Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους»

ΣΚΑΪ κατά Γιώργου Τσαλίκη | «Απαντά» με αγωγή 1.000.000€ για συκοφαντική δυσφήμιση

Στα άκρα οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ, μετά την απόφαση του σταθμού να αναθέσει την παρουσίαση του «Big Brother» στο δίδυμο Νάταλι Κάκκαβα – Γρηγόρη Γκουντάρα, παρά το γεγονός πως ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι επιθέσεις του Τσαλίκη στον ΣΚΑΪ είναι πολλές, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι του σταθμού τον κορόιδεψαν και δεν ήταν εντάξει μαζί του, ξεκαθαρίζοντας πως η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό.

Τώρα, υπάρχει μια εξέλιξη που αφορά στην «απάντηση» του ΣΚΑΪ για όσα ειπώθηκαν. Το κανάλι, λοιπόν, απαντά με… αγωγή ύψους 1.000.000€ κατά του Τσαλίκη για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «On Time».

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Γιώργος Τσαλίκης είχε κάνει λόγο για μία «όχι τόσο καλή κίνηση του σταθμού», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πως έλαβε τη συγκεκριμένη αγωγή – μαμούθ.

Η συνέχεια στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.