Κάηκε η «Φάρμα» του ΑΝΤ1 | Τεράστιες οι ζημιές

Κάηκε η «Φάρμα» του ΑΝΤ1 | Τεράστιες οι ζημιές

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονταν στις Αφίδνες.

Καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις της «Φάρμας» του ΑΝΤ1 στις Αφίδνες, με την πύρινη λαίλαπα να μην αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το μέρος στο οποίο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, στις Αφίδνες, κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έγινε μαζί με χιλιάδες ακόμα στρέμματα δάσους παρανάλωμα του πυρός.

Το μέγεθος της ζημιάς -τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε ό,τι αφορά στον πανάκριβο τεχνικό εξοπλισμό- δεν έχει υπολογιστεί ακόμα καθώς κανείς δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει στο σημείο. Ενδεικτικό, όμως, είναι το γεγονός πως στο κτήμα υπήρχαν κάμερες ασφαλείας οι οποίες ενώ κατέγραψαν τη φωτιά να πλησιάζει, έπαψαν να δίνουν σήμα.

Ακόμα, πάντως, και αν οι εγκαταστάσεις δεν έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά, τα γυρίσματα του νέου κύκλου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο κτήμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής Silver Line σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 εδώ και καιρό αναζητούσε και άλλα μέρη που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τόπο γυρισμάτων, καθώς οι Αφίδνες είχαν πληγεί και από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο προκειμένου η πρεμιέρα να λάβει χώρα μετά τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.