Κάτι Ξαναψήνεται | Έρχεται στον ΣΚΑΪ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κάτι Ξαναψήνεται | Έρχεται στον ΣΚΑΪ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η εκπομπή μαγειρικής επιστρέφει ανανεωμένη.

Η επίσημη ανακοίνωση της νέα εκπομπής μαγειρικής του ΣΚΑΪ μόλις έφτασε!

Ο λόγος για το «Κάτι Ξαναψένεται», το project που σηματοδοτεί την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην μικρή οθόνη ύστερα από πολλές σεζόν απουσίας.

Η εκπομπή θα είναι καθημερινή, με 5 παίκτες την εβδομάδα και την Κωνσταντίνα σε ρόλο στον οποίο δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η επίσημη ανακοίνωση έχεις ως εξής:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας προσκαλεί σε ένα καθημερινό, απολαυστικό ραντεβού
στον ΣΚΑΪ! Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έρχεται στον ΣΚΑΪ και στρώνει τραπέζι με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ, τις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.

Κάτι Ξαναψήνεται | Έρχεται στον ΣΚΑΪ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων – ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του.

Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.
Στο τέλος της εβδομάδας, ο οικοδεσπότης, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει τα 2.500 ευρώ!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.