Βίντεο - έπος: Οι Ράδιο Αρβύλα «περιποιούνται» Κούγια στο viral της χρονιάς (Vid)

Το πήρε απόφαση ο Κανάκης…

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ήταν, με τεράστια διαφορά, ο μεγάλος κερδισμένος της περίεργης, λόγω πανδημίας, τηλεοπτικής σεζόν 2020-2021. Τα νούμερα που «έγραφε» σε καθημερινή βάση ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, αναγκάζοντας τα υπόλοιπα κανάλια να βρουν τρόπους να περιορίσουν την ζημιά, καθώς έπαιζε ακριβώς απέναντι από τα περισσότερα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Ο λόγος φυσικά για το… αειθαλές «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο μετά από αποχή ενός έτους επέστρεψε στην εγχώρια τηλεόραση και σάρωσε τα πάντα στο διάβα του. Το δημιούργημα του Αντώνη Κανάκη με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο στο πλευρό του frontman της παρέας της Θεσσαλονίκης ήταν η ευχάριστη νότα μέσα στη γενικότερη μαυρίλα, ενώ σχεδόν εξίσου επιτυχημένο ήταν και το «Βινύλιο», του οποίου είδαμε περίπου 10 επεισόδια.

Το μεγάλο ζητούμενο ήταν τι θα κάνει του χρόνου ο Κανάκης; Δεδομένης της επιτυχίας του αίφνης όλοι σταθμοί (πλην του ΣΚΑΪ, με τον οποίον χώρισαν κακήν κακώς και δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις) θέλησαν να εντάξουν το «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόγραμμά τους. Ο ΑΝΤ1- το τηλεοπτικό… σπίτι του Κανάκη, μια και εκεί έχει περάσει πάρα πολλά χρόνια- φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί, με τον Alpha, το MEGA και το STAR να ακούγεται πως ενδιαφέρονται επίσης.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, οι υπόλοιποι θα μείνουν με την… όρεξη: ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει οριστικά τα χέρια με το OPEN, εκτιμώντας το γεγονός πως ουδείς από το «Ανοιχτό Κανάλι» επενέβη στη δουλειά του και άφησαν το χιούμορ και την σάτιρα να περάσουν όπως ακριβώς το θέλουν οι συντελεστές της εκπομπής.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Θεσσαλονικιός δημιουργός να έχει έναν αρκετά διευρυμένο ρόλο στον σταθμό. Έτσι, τόσο η «Αρβύλα»- με 2 ή 3 εκπομπές/ βδομάδα- όσο και το «Βινύλιο» (που μάλλον θα είναι εβδομαδιαίο αυτή τη φορά) θα συνεχίσουν στον OPEN και την νέα σεζόν.

Πλην, βέβαια, συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής που για την ώρα φαντάζει εντελώς απίθανο να συμβεί…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.