«The Voice»: Τέλος οι Blind Auditions

The Voice | Η εξέλιξη που κινδυνεύει να το «βυθίσει» στους πίνακες τηλεθέασης

Νέα δεδομένα στις auditions.

Μεγάλες αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο του «The Voice», με πιο τρανταχτή -ίσως- την ένταξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην ομάδα των coaches μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Πρόθεση του σταθμού είναι να επενδύσει πολλά στο συγκεκριμένο project που κάθε σεζόν πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, κυρίως κατά τη φάση των blind auditions.

Με τα φετινά δεδομένα, όμως, το παιχνίδι… πάσχει.

Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η Acun Medya παρά τις πιέσεις του ΣΚΑΪ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αρνείται να βάλει μπρος τον νέο κύκλο καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να συγκεντρώσει «δυνατές» συμμετοχές σε φωνητικό επίπεδο.

Οι παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή δεν αναμένεται να… εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους ικανότητες, με αποτέλεσμα η παραγωγή να έχει ξεκινήσει τηλέφωνα σε παλιούς συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν καταφέρει μεν να περάσουν από τα blind auditions, αλλά κόπηκαν στις επόμενες φάσεις, με αποτέλεσμα να μην πάρουν το εισιτήριο για τα LIVE.

Αν κάποιοι εξ’ αυτών αποφασίσουν να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους, θα τους δούμε ξανά να προσπαθούν να κάνουν τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν.

Μέχρι στιγμής, πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.