Το πρόγραμμα της νέας σεζόν | Τότε κάνουν πρεμιέρα οι τηλεοπτικές εκπομπές

Το πρόγραμμα της νέας σεζόν | Τότε κάνουν πρεμιέρα οι τηλεοπτικές εκπομπές

Πότε ξεκινούν παλιές και νέες εκπομπές.

Οι νέες και οι παλιές εκπομπές των καναλιών έχουν μπει στην τελική ευθεία για τις πρεμιέρες τους στο πρώτο μέρος της νέας σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και ο προγραμματισμός στις περισσότερες από αυτές έχει ήδη ολοκληρωθεί με τις ημερομηνίες να έχουν γίνει γνωστές.

Το νέο πρόγραμμα του Mega ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση αλλά και τις πρεμιέρες των άλλων εκπομπών του καναλιού.

Η λογική του καναλιού είναι να ξεκινήσουν όλες οι εκπομπές την ίδια μέρα και έτσι θα έχουμε μαζί στις 6 Σεπτεμβρίου τις πρεμιέρες της «Ελένης», του «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα και του «Μega καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Η 6η Σεπτεμβρίου όμως θα είναι και η ημέρα που επέλεξε ο ALPHA και ANT1 να ξεκινήσουν και το δικό τους πρωινό πρόγραμμα, μη αφήνοντας τον ανταγωνισμό στη ψυχαγωγία να πάρει κεφάλι. Τόσο το «Happy Day» του ALPHA όσο και το «Πρωινό» του ANT1 θα ξεκινήσουν εκείνη την ημέρα με τις εκπομπές του Mega.

Tην ίδια ημέρα όμως, την 6η Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει και η πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open, ενώ στο πλευρό της θα βρεθεί ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Πέντε ημέρες μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν πρεμιέρα oι εκπομπές του Σαββατοκύριακου. H Nαταλία Γερμανού στον Alpha, η Ελένη Τσολάκη στο Open και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ.

Το «Love it» του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου προσπαθώντας να προλάβει τον ανταγωνισμό ενώ μία ημέρα πριν, στις 29 Αυγούστου, θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν του Big Brother στην prime time ζώνη.

Η πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι], σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr, έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο νέο πρόγραμμα του Star, με τη νέα πρωινή εκπομπή που θα αντικαταστήσει την «Φωλιά των Κου Κου» να κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα μετά στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.