Επιστρέφει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές της ΕΡΤ

Ακόμη μια ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ

Εμπλουτίζεται στο πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Εμπλουτίζει κι άλλο το πρόγραμμά της η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση θέλει να γίνει και πάλι ανταγωνιστική έναντι των ιδιωτικών καναλιών. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες της ΕΡΤ αποφάσισαν να επενδύσουν στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Ήδη έχουν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη και το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή. Ήδη στο πρόγραμμα είναι και οι ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη ενώ από την επομένη σεζόν θα μπουν και σειρές στο πρόγραμμα.

Όπως φαίνεται όμως πως πινελιές ψυχαγωγίας δε θα σταματήσουν εδώ. Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης έχουν στα σκαριά ακόμη μια εκπομπή που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Πρόκειται για το «Συν γυναιξί» που όπως μαρτυρά ο τίτλος της θα είναι αφιερωμένος στις γυναίκες. Στην παρουσίαση θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασοπουλος.

Ακόμη μια ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ

Η διοίκηση της ΕΡΤ ενέκρινε την υλοποίηση 16 επεισοδίων της εκπομπή πενηντάλεπτης διάρκειας, με συνολικό κόστος 197.600 ευρώ και κόστος ανά επεισόδιο 12.350 ευρώ. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο πρόσφατο παρελθόν είχε παρουσιάσει πάλι στην ΕΡΤ2 την εκπομπή «Από αγκάθι ρόδο» που εστίαζε στη δυναμική τάση του upcycling αναδεικνύοντας νέους επιχειρηματίες που έδωσαν ζωή σε ξεχασμένα, παραπεταμένα ή απλώς παλιομοδίτικα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα μπουν και σειρές. Η μία είναι τα «Καλύτερά μας χρόνια» με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Μελέτη Ηλία ενώ θα προστεθεί και καθημερινή κωμική σειρά. Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης είναι σε συζητήσεις και με το δίδυμο Ρήγα – Αποστόλου για ακόμη μία προσθήκη στο πρόγραμμά της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.