Το καλύτερό τους εδώ και χρόνια: Το βίντεο-έπος των «Ράδιο Αρβύλα» για την Βοσνία που σαρώνει στα views (Vid)

Ανατροπή μεγατόνων: Πλησιάζει ο Αντώνης Κανάκης…

Εκτός κι αν στο τέλος υπάρξει... άνωθεν εντολή.

Σίφουνας. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που είδαμε από τα μέσα της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν και ως το τέλος της- και, μάλιστα, σε καθημερινή βάση.

Μετά από έναν χρόνο αποχής από την μικρή οθόνη, η παρέα από την Θεσσαλονίκη επέστρεψε στους δέκτες μας και σάρωσε τα πάντα στο διάβα της- και, μάλιστα, με δύο διαφορετικές εκπομπές.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα» μαζί με το «Βινύλιο», τα οποία απολαύσαμε μέσα από την τηλεόραση του OPEN. Οι εκπομπές του frontman των «Αρβύλα» εκτόξευσαν σύσσωμο το «Ανοιχτό Κανάλι», καθώς και οι δύο «έγραφαν» τρομερά νούμερα και ήταν, αναλογικά, η μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν.

Ωστόσο, μετά το τέλος του Μάη (όταν και σταμάτησαν οι εκπομπές) το ερώτημα αναφορικά με το τι θα κάνουν Κανάκης-Σερβετάς-Κιούσης-Παναγιωτόπουλος έγινε ολοένα και πιο έντονο: θα έμεναν στο OPEN ή θα πήγαιναν κάπου αλλού, μια και τους ήθελαν οι πάντες πλην ΣΚΑΪ;

Προτού καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας και παρουσιαστής, ξεκαθάρισε πως καθημερινό «Ράδιο Αρβύλα» δεν πρόκειται να δούμε και την νέα σεζόν, καθώς ο όγκος της δουλειάς ήταν αδιανόητα πολύς. Αντιστοίχως, το «Βινύλιο» θα χτυπούσε ανά τακτά διαστήματα και ίσως και να γινόταν εβδομαδιαίο.

Το OPEN, που είχε και τον πρώτο λόγο, δέχτηκε τους όρους του Κανάκη και του ζήτησε 3 Ρ.Α. αντί για 5, συν ένα Βινύλιο. Παρά το γεγονός πως ο Αντώνης φέρεται να προσανατολιζόταν περισσότερο προς τις 2 σατιρικές εκπομπές τη βδομάδα, φάνηκε πως το ζήτημα θα έκλεινε και θα υπέγραφαν συμβόλαιο και για το 2021-2022.

Όμως, ο ΑΝΤ1 -ο σταθμός δηλαδή που αποτελεί το «σπίτι» του Κανάκη από τις εποχές του Α.Μ.Α.Ν. κιόλας- σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει κάνει εντυπωσιακή ρελάνς το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται αρκετά κοντά στο να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το πράγμα είναι στο 50-50 μεταξύ OPEN και ΑΝΤ1, με το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Το OPEN, όμως, είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ακόμα ένα χαρτί να παίξει αν… ζορίσουν πολύ τα πράγματα.

Το ποιο είναι θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα, αν στο μεταξύ βέβαια ο Κανάκης δεν έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.