Απόψε θα μάθουμε τον νικητή του «MasterChef»

Απόψε θα μάθουμε τον νικητή του «MasterChef»

Το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού θα μεταδοθεί απόψε.

Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες μαγειρικών δοκιμασιών, ίντριγκας αλλά και με τον κορωνοϊό να τα ανατρέπει τα πάντα, ήρθε η μέρα να μάθουμε τον τελικό νικητή του «MasterChef». Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star κατάφερε και φέτος να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Δεν είναι τυχαίο ότι το κανάλι της Κηφισιάς κατάφερε την περίοδο του lockdown να πάρει την πρωτιά. Άλλωστε το «MasterChef» μεταδιδόταν κανονικά αφού τα επεισόδια είχαν γυριστεί αρκετό καιρό πριν.

Στον τελικό έφτασαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου επιβεβαιώνοντας τα σχετικά spoilers που είχαν κυκλοφορήσει αρκετό καιρό πριν. Στο πρώτο μέρος του τελικού που μεταδόθηκε την Τρίτη οι δύο φιναλίστ έπρεπε να μαγειρέψουν το πιάτο που θεωρούν ότι μπορεί να βαθμολογηθεί με άριστα, αλλά και το λεγόμενο «signature dish» δηλαδή εκείνο που θα έβαζαν σ’ ένα μενού εστιατορίου.

Στο αποψινό επεισόδιο που θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ θα μάθουμε και τον τελικό νικητή του διαγωνισμού. Λόγω του κορωνοϊού βέβαια δε θα είναι τα πράγματα ίδια με προηγούμενες σεζόν. Στο στούντιο θα είναι οι δύο φιναλίστ και οι κριτές. Δε θα βρίσκονται ούτε παίκτες που έχουν αποχωρήσει ούτε και συγγενείς των παικτών όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα spoilers θέλουν τον Σταύρο Βαρθαλίτη να προηγείται μετά τις δύο δοκιμασίες. Η τρίτη βαθμολογία που θα καθορίσει και τον τελικό νικητή θα μεταδοθεί ζωντανά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.