Η απάντηση του ALPHA στις «Άγριες Μέλισσες»

Η απάντηση του ALPHA στις «Άγριες Μέλισσες»

Νέα δραματική σειρά μπαίνει στο πρόγραμμα του καναλιού.

Με νέα στρατηγική θα μπει ο ALPHA στην τηλεοπτική σεζόν που έρχεται. Το κανάλι της Κάντζας έχασε σημαντικό κομμάτι του κοινού του τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές τη νέα χρονιά. Είναι ενδεικτικό ότι ο ALPHA που μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά, φέτος έμεινε πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό τη νέα σεζόν ο σταθμός θα επενδύσει περισσότερο στο ριάλιτι στοιχείο. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν πινελιές μυθοπλασίας που είναι άλλωστε βασικό χαρακτηριστικό του σταθμού και αυτό που του έδινε πέρσι την πρωτιά.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι και τη νέα τηλεοπτική χρονιά η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για όγδοη σεζόν αλλά και το «Έλα στη θέση μου» που συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στον σταθμό της Κάντζας. Τη νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα και δραματική σειρά που θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Η απάντηση του ALPHA στις «Άγριες Μέλισσες»

Σύμφωνα με τη «Real Life» η νέα δραματική σειρά του ALPHA έχει ως επίκεντρο μία σκληρή πλούσια γαιοκτήμονα και τους τρεις γιούς της. Στο σενάριο υπάρχει και βιασμός όπως γίνεται και στις «Άγριες Μέλισσες», τη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1. Η διαφορά είναι ότι η σειρά του σταθμού της Κάντζας θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μία νοσοκόμα, θύμα βιασμού από έναν από τους τρεις αδελφούς, πηγαίνει στη φάρμα της πλούσιας οικογένειας για να πάρει εκδίκηση. Για το ρόλο της νοσοκόμας ια ενσαρκώσει η ηθοποιός Μαίρη Μήνα με σημαντική πορεία στο θέατρο.

Για έναν από τους κεντρικούς ρόλους έχει κλείσει σύμφωνα με τη «Real» ο Γιώργος Χρυσοστόμου αλλά και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Τον ρόλο της μητέρας θα υποδυθεί η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.