Τα συνδρομητικά δεν οφείλουν να σκεφτούν και τον πελάτη εν μέσω κορωνοϊού;

Ποιος θα κερδίσει τα δικαιώματα του Champions League;

Σενάρια για το… σεντόνι.

Το συμβόλαιο, που στην πιάτσα είχε γίνει γνωστό ως «το deal των 100 εκατ. » (ασχέτως αν εντέλει ήταν κατιτίς παραπάνω), τριετούς διάρκειας της Cosmote TV για την αποκλειστική μετάδοση του Champions League και του Europa League, εκπνέει στα τέλη της σεζόν 2020-21.

Είθισται η διαπραγμάτευση για κάθε ανανέωση κάνα χρόνο πριν, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε και αυτά τα δεδομένα. Η αναζήτηση, νέου… ή ίδιου, τηλεοπτικού φορέα μετάδοσης για τις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο και με στόχο να ο διαγωνισμός να κλείσει τέλη του έτους, βαριά βαριά τον Ιανουάριο του ’21.

Και η χρονική συγκυρία… βολεύει τη Nova, αν μπει σε διαδικασία κατάθεσης προσφοράς, διότι ως τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβασή της (του 36% δηλαδή, αλλά μαζί με τα –«κουρεμένα, πλέον- χρέη) στην BC Partners. Βέβαια, πρώτο μέλημα στη Forthnet είναι, σε πλάνο που έχει τεθεί εδώ και καιρό, η κινητή.

Αλλά μιας και τα πάντα κρίνονται από τη ρευστότητα, κατ’ εκτίμησή μας η Cosmote TV θα έχει ξανά τον πρώτο λόγο και, ανάλογα την προσφορά, θα συνεχιστεί η αποκλειστική της συνεργασία (ή θα μπει κι άλλο κανάλι για παράλληλες μεταδόσεις, όπως την προηγούμενη φορά η ΕΡΤ).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.